Sekitar event gsrforum.net go kart drag drif race

MegaGathering PD Gsrforum.net

MegaGathering PD Gsrforum.net
EAT SLEEP BOOST

Dxing at HF ... Bila nak merasa pakai ft867d nie

Teruja sangat nak pakai Hf set nie .. dan nak upgrade licence tapi nampak nyer masih tak boleh upgrade licence lagi sebab belum bersedia ..

Kecepatan menaip aku

Cuti jalan jalan carik makan.. Melako .. Bandaraya Warisan Sejarah Dunia

Salam lebih kurang 2 minggu lepas awal bulan saya satu famili dengan 9w2uty pergi jalan jalan carik makan di melaka ..Wah lama tak pergi melaka sekali pergi banyak lagi bertambah tempat menarik .. Paling best rivercruising Sg Melaka kalau malam lagi cantik aku naik siang macam kat luar negara lak rasa nyer.. Aku ada buat la street photog shoot ..tu pon kelam kabi sama nak jaga 2 heroes aku tu ..perhh berpeluh ... Ingat satu masa kena pergi sendiri la ambil cuti gie outing shot gambar gambar menarik di melako tu hehehee... So negok jer lah slide tu nanti aku upload lagi.
Nie sambung balik cerita melaka .. Aku pergi ahad dan balik isnin sebab nak get chipper prise untuk penginapan .. so dapat gak rm98 bilik besor dalam town ada bathtab.. Suka betul heroes aku mandi kat hotel tu .. lepas senin tu parking di area hotel seberang jalan tu .. aja tak best hotel nie .. tayar pancit baru perasan berhenti depan parking area Balai Police Bandar Melaka depan area Muzium Samudra ... berpeluh tukar tayar 30 minit gak lah dah lah pakai baju gsrforum.nat warna hitam nasib kain dia jenis sedap.... Dah tukar pergi semabok carik kedai tukar tayar tampal tayar perh tayar belakang kiri bocor 2 paku 1 screw ..Screw tu buat bocor tu. Lepas tu dah tukar tak puas hati mintak chec tayar depan kanan 2 paku tapi tak bocor meresap aja ..dah siap bayar rm20 rabak duit ..tak di sangka nak baget sangat ..lepas tu gie bandar melaka balik sampai kol 3 ptg baru bergerak balik last distinasi makan di kedai rehat di tepi jalan area alor gajah rumbia hehhehe boleh la.. Pergi balik ikut jalan lama .. heheheheheh boleh la layan...

New Comer New Callsign ... Always welcome.. to my xyl 9w2uty

Photobucket

Untuk Peminat Matellica zaman 80-90 series layan ni

APRS ... Jejak anda di ikuti

Majlis Jamuan Hari Raya di rumah saya 9w2rev dan xyl 9w2uty

Selamat Hari Raya Aidil fitri Maaf Zahir Batin

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin dari Mazlan and Tuty sekeluarga kepada keluarga kami di Beranang dan keluarga di Kuching dan Serikei Sarawak .. Maaf zahir dan batin dari Lan Tuty dan Danish Idlan serta Darwisy Isyraf.

Mr Bullseye Brogweiner Turbo rated support 300hp to 500hp ..

mr bullseye ..... brogweiner... Hi .. nie aku bergaya dengan turbo besor pinggan.. brogweiner bullseye ett entanderd tip technology gila best kalau masuk kat turbo aku .tapi rega pon perhh 4k++ turbo aja.. Mau Rev to the Moon .. Injector mesti besor 700cc + management sekurang unichip pon ok emanage pon boleh gak.. ems1 piggyback ke smt6 ke .. option selain berdiri sendiri cth mt lt10s ke haltech e6k ke motec dan lain lain seangkatan.. Aku geram bila nak dapat pakai macam nie.. Nie masa tengah diskas sama kawan aku mivec turbo .. target 450hp on wheel .. semoga Abeast member aku dapat gain target.. kater setup atas knowladge dan berbincangan sendiri bukan resepi pomen.. that we call try and diy hahah............ happy boosting.

Thursday, March 12, 2009

Lama tak jumpa skoomate lama 92/93 SMVKK vokey dynamate Jelebu

Ahad minggu lepas aku sekeluarga dapat jemputan perkahwinan rumah rakan sekolah lama masa belajar di vokey jelebu saudara Nik di Taman Alamanda Senawang Seremban. Ingat Putrajaya aja ada Alamanda Seremban pon ada oo......

Aku memang nak pergi sebab aku rasa mesti ramai kengkawan lama dtg .. Tepat jangaan aku sampai masa pegantin baru tengah makan adap adap lepas sanding 1.50 ptg macam tu.

Apa lagi parking dah lah jauh .. masa nak masuk ke rumah sana aku jumpa Nizam belia .. dia kerja nilai .. dan luar kemah aku nampak Tuah dan Kaka lepas tu ada la berapa rapa rakan lain....

Mem aku makan sama Danish dan aku sama anak aku Darwisy gie jumpa diorang tak sangka cikgu cikgu aku ada nama aku dah lupa cikgu BI aku dan ustazah ada.. sekali .. lepak masa borak borak Hamdan ngan Salmi lak sampai .. borak lagi Jalut sama Hafiz lak sampai..Borak borak tak sedar dah kol 4 ptg aku pon gerak balik pergi Jusco Seremban ingat nak negok Geng Upin Ipin tiket penuh lak.. last last.. balik singgah rumah Arwish geng radio gak nie jamuan hari lahir anak dia Azraei .. makan makan borak tak sedar kol 8 malam nak balik dapat call ada rakan amatur kater brakedown di jalan dekat Sg tekala dan Kacau aku calling Aziz di simplex chanel v66 lepas tu Aziz pergi dulu dan aku lepas hantar famili balik ke Taman Pelangi aku gerak pergi dan tunda kater kawan dari hutan gelap pekak di Tekala ke Petronas Semenyih sattle itu ini kater leh jalan rakan nak balik ke Pd dan hantar rakan dia ke Banting .12 gak aku sampai rumah letih lak tu esok kerja..

Lama tak jumpa rakan Sekolah Menengah Vokasional Kuala Klewang N9 first generation 92/93 Guru Besar masa tu Cikgu Arsani Kassim.
Photobucket
Depan: Kiri Hamdan Jelebu,Adly, Kiri berdiri: Jalut Puchong,Acong,Hapis dan saya berdiri Salmi
Acong Sama Hafis
Acong sama Hafis dah lama aku tak jumpa korang dah kekahwin anak 2-3 .. macho still maintain..
Tuah bukan hang tuah
Tuah Muhammd Presiden Alumni Smvkk 92/93 rambut pon dah lasak dan macam aku..
My lovely teacher
My lovely teacher .. ngajar aku dulu aku dah lah .. rajin sangat masuk kelas BI nasib hari nie jadi manusia aku nie .. kalau tak jadi aper ntah...

Gsrforum.net Convoi Teluk Batik 2008 (27/28 Dis 08) Enjoy Viewing

My Avanza 1.5Echo Tarik Belakang spec

Nie kereta Toyota Avanza...Letgo Kelisa Ikan Emas aku .. tapi sayang gak kat kereta Kelisa Ikan Emas tu 5 tahun pakai tak ada masalah timing belt pon tak tukar 5 tahun tu . Production dan kualiti dari produa memuaskan..

Dah sampai masa ber alik ke jenama Toyota pulak dan salah satu sebab famili makan membesar dah dan ramai sedara mara mak ayah boleh angkut dengan Toyota Avanza nie..

Hajat nak angkat Toyota Wish di kira kira luar kemampuan angkat avanza aja lah nampak nyer..

new autobot avanza faceoff

Photobucket

stock std jinjang nie. bila nak merayap rendah sikit ok kot..

stand size shoes 14inci 5.5inci lebar

Interior
Photobucket

Photobucket

Communication Equitment
Photobucket

Yaesu ft8800r dual band dual monitor air band monitor

Antenna Quaterwave
quaterwave antena+magnet mount+rg58


My Ponies Rides

Ini adalah kereta buruk saya yang saya selalu guna pergi ke mana mana . Dengan kereta buruk ini la bawak saya gie mana mana.Aku beli pon second hand .. Kereta ini mengunakan nadi Gsr 1.800 cc turbo. Kengkawan cakap baby evo . Ntah la .. So far ok lah pakai sampai sekarang ... Aku maintain aja pakai . Ingat kalau ada duit lebih sikit mau spray warna lain aja di kereta nie . Sayang nak jual kereta pon dah jadi rare sekarang ni.

Photobucket




Exterior
Photobucket

Photobucket
Interior
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Engine bay
PhotobucketPhotobucket Photobucket